Hirdetés

Befejeződött a Cassian Andor-sorozat forgatása

|

Szépen haladnak a munkálatok.

Hirdetés

Már egy jó ideje annak, hogy bejelentette a Disney, hogy sorozatot készítenek a Zsivány Egyesben megismert Cassian Andor karakterét középpontba állítva a Disney+-ra, azonban a néhány casting hírt leszámítva nem sok mindent hallottunk a projekt háza tája felől. A napokban viszont végre új információk láttak napvilágot a szériával kapcsolatban.

Hirdetés

A főszereplőt alakító Diego Luna ugyanis legújabb sorozatának, az Amazonra érkező "Pan y Circo"-nak a népszerűsítése közben árulta el a riportereknek, hogy nemrég befejeződött a Star Wars: Andor forgatása, és szépen haladnak afelé, hogy jövőre már nézhessék is a rajongók a 12 részből álló történetet. Emellett hozzátette, hogy néhány ismerős arccal is találkozhatunk majd benne.

A történetről viszont továbbra sem  tudunk sok mindent, de annyi biztos, hogy időben öt évvel a Zsivány Egyes előtt - tehát nagyjából egy időben a Star Wars: Lázadók első évadával - fog játszódni, a főszereplő Luna mellett pedig már biztosan feltűnik K-2SO Alan Tudyk személyében, Genevieve O'Reilly a Lázadók szövetségének egyik alapítótagja, Mon Mothma szenátor szerepében, továbbá Stellan Skarsgard, Denise Gough és Kyle Soller.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.