Hirdetés

Befutottak az első fotók az Obi-Wan Kenobi sorozatból

|

A fontosabb karakterek tűnnek fel rajtuk.

Hirdetés

Beizzította a marketinggépezetet a Disney, a mai napon ugyanis az Entertainment Weekly-nek köszönhetően megkaptuk az első hivatalos képeket a májusban érkező Obi-Wan Kenobi sorozatról. A képeken először pillanthatjuk meg a visszatérő Ewan McGregort a címszereplő új szerelésében, feltűnik az egyik inkvizítor, valamint Owen bácsi is tiszteletét teszi, akit ezúttal is Joel Edgerton formál meg.

Hirdetés

A történet tíz évvel A Sith-ek bosszúja után veszi majd fel a fonalat, amikor Obi-Wan élete legnagyobb vereségét próbálja meg feldolgozni, hiszen tanítványa és jó barátja, Anakin Skywalker átállt a Sötét oldalra. Az említetteken kívül pedig fontosabb szerepben feltűnik még Hayden Christensen, Kumail Nanjiani, Rupert Friend, Indira Varma, O'Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie, Moses Ingram, Sung Kang, Maya Erskine és Rory Ross. Íme az első képek: 

Az Obi-Wan Kenobi 2022. május 25-én debütál a Disney+ kínálatában. És könnyen meglehet, hogy hamarosan az első előzetest is megkapjuk a sorozatról, szóval figyeljétek az oldalt, és akkor biztos nem maradtok le róla.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.