Hirdetés

Berendelték a For All Mankind 4. évadát

|

Tovább zajlik az űr meghódítása az Apple TV+-on.

Hirdetés

Már hét rész is lement az Apple TV+ egyik zászlóshajójának, a For All Mankind sci-fi sorozatnak a harmadik etapjából, mely minden eddiginél jobban elrugaszkodott a valóságtól, és enged bepillantást a világűr meghódításába. Kritikával természetesen jövünk majd az évad végét követően, addig viszont egy örömteli hírrel tudunk szolgálni a széria rajongói számára.

Hirdetés

A techóriás streamingszolgáltatása ugyanis a Comic-Conon hivatalosan is zöld utat adott a For All Mankind negyedik évadának, amelynek forgatása már most augusztusban kezdetét veszi. Hogy a szereplők közül kik térnek vissza a továbbiakban,  azt még nem tudni, hiszen egyre nagyobb időugrások történnek a cselekményben, a karakterek közül pedig jó páran már most is elég idősek.

A Ronald D. Moore (Outlander, Battlestar Galactica) által készített For All Mankind egy alternatív történelemben játszódik, ahol a Szovjetunió volt az első ország, amely embert juttatott a Holdra, ennek hatására pedig az űrverseny soha nem ért véget. A harmadik évadra már az 1990-es évek elején járunk az időben (az első évad az 1969-es Holdraszállással kezd), amikor a NASA, a Szovjetunió és az űrverseny egy váratlan új szereplője már a Mars meghódítását tűzték ki következő feladatnak.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.