Hirdetés

Berendelték a Good Omens 2. évadát

|

A semmiből jött a bejelentés.

Hirdetés

Már több mint két éve annak, hogy az Amazon Prime-on bemutatták Neil Gaiman és Terry Pratchett kultikus műve alapján készült szériát, a Good Omenst, melyben egy angyal, Aziraphale (Michael Sheenés egy démon, Crowley (David Tennant) különleges kapcsolatát követhettük figyelemmel, miközben az apokalipszis fenyegeti a világot. És bár voltak korábban pletykák, hogy folytatást kaphat a történet, sokan talán már le is mondtak róla. 

Hirdetés

A minap azonban megtörte a csendet az Amazon a sorozat körül, és bejelentették, hogy zöld utat adtak a 2. évadnak, amely az első etaphoz hasonlóan ismét 6 részből fog állni, és kibővíti majd a már megismert világot, egyben túllép az alapjául szolgáló könyv hasábjain, és tovább görgeti annak történetét.

Gaiman természetesen visszatér, mint társ-showrunner, aki ráadásul az új részek történetét is írja majd Josh Cole-lal közösen. Rajtuk kívül továbbá ismét a csapat tagját erősíti az első évad rendezője, Douglas Mackinnon, valamint a két főszereplő, Sheen és Tennant is újfent magukra öltik az angyali és démoni szerepüket. A forgatás az év második felében kezdődhet meg, premierdátumot viszont még nem kapott az évad, de tippre valamikor 2022-ben esedékes.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.