Hirdetés

Berendelték az Alapítvány 2. évadát

|

Biztossá vált, hogy folytatódik a Galaktikus Birodalom története.

Hirdetés

Már a negyedik részénel tart az Apple TV+ eddigi legnagyszabásúbb szériája, az Isaac Asimov kultikus és meghatározó sci-fi-fantasy klasszikusán alapuló Alapítvány (az első két részről itt írtunk), amellyel a stúdió nem titkolt célja az, hogy elkészítsék a saját, Trónok harca nagyságú és sikerű alkotását. Hogy ez sikerül-e az alkotóknak, azt még nem tudni, mindenesetre a rajongók megnyugodhatnak, legalábbis ami a folytatást illeti.

Hirdetés

A sorozat készítője, David S. Goyer ugyanis a napokban bejelentette, hogy az Apple hivatalosan is berendelte az alkotás második évadát, vagyis egy ideig még biztosan nézhetjük, hogy sikerül-e megmenteni a Galaktikus Birodalmat az évezredeket felölelő káosztól és sötétségtől. Goyer így nyilatkozott a berendelésről:

Gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy miként nézhetne ki és szólalna meg Hari Seldon és Eto Demerzel - milyen lenne a Terminus és a Trantor egy mozgóképes formátumban. Most, hogy a második évad hivatalosan is zöld utat kapott, a közönség lehetőséget kapott arra, hogy meglátogassa Asimov további emlékezetes karakterét és világát, beleértve Hober Mallow-t, Bel Riose tábornokot és az összes, a Galaxis peremvidéken található fontos helyszínt. Nagyon örülök annak, hogy a rajongók egy teljesen új generációja olvassa Asimov zseniális remekművét. Hosszú időre tervezünk az Alapítvánnyal, és hálás vagyok partnereimnek az Apple-nél és a Skydance-nél, akik rám bízták ezt az eposzt.

A sorozat egyik producere, és Isaac Asimov fia, Robyn Asimov hozzátette:

David Goyer Alapítványa minden várakozásomat felülmúlta azzal, hogy apám filozófiáját és elképzeléseit úgy vitte a képernyőre, hogy az hű marad munkájához. Tudom, hogy apám büszke lenne arra, ahogyan ikonikus története életre kel a műsor vizuális szépsége és a rétegelt karakterek révén, jól megértve szavait.

Ti nézitek a sorozatot? Ha igen, hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.