Hirdetés

Berendelték a Gotham utolsó évadát

|

Jó hírünk van a Gotham sorozat rajongóinak. Kapunk még egy teljes évadot a Batman előzménytörténet lezárására.

Hirdetés

Az év azon szakaszában tartunk, amikor a csatornavezetők döntenek számos sorozat sorsáról. Már biztos, hogy jó néhány szeretett szériától kell elbúcsúznia a nézőközönségnek, ami igazán frusztráló az olyan esetekben, ahol nem kapnak lehetőséget rendes lezárásra a készítők. A Gotham szerencsére azon sorozatok közé tartozik, amelyeket egyelőre még nem kell siratnunk és noha a most bejelentett 5. évad állítólag az utolsó lesz, legalább megadatik neki a méltó búcsúvétel a rajongóktól.

Hirdetés

Nem állt túl jól az előzménysorozat szénája az elmúlt időszakban, így nem sokan mertek volna mérget venni arra, hogy berendelik az 5. évadot. Az egyre csökkenő értékelések és nézőszámok lépésről lépésre közelebb vitték a Gothamet a darálógép nyílásának szélére. Ettől függetlenül azonban a sorozat mellett kitartó rajongóknak kijár egy rendes lezárás.

Hogy az 5. évad pontosan hány epizódot fog tartalmazni egyelőre kérdéses. Jelen állás szerint nem elképzelhetetlen, hogy mindössze 13 rész vagy akár annál is kevesebb fogja alkotni az utolsó évadot.

Ti követitek még a Gothamet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.