Hirdetés

Kaszát kapott a Lucifer és a The Exorcist is

|

A FOX kiűzte az ördögöt és az ördögűzőt is. De előbbi talán megmenekül.

Hirdetés

A FOX nagytakarítást tart éppen, amelynek áldozatául esett többek között a Brooklyn Nine-Nine is, de szerencsére a zsarus sitcom egy másik csatornánál menedékre talált. De ezzel még nincs vége.

Hirdetés

Kiderült, hogy sajnos két másik sorozatnak, a Lucifernek és a The Exorcistnak is ágyőt mondhatunk. Lucifer Morningstar hedonista nyomozása három évad után ér véget - erősítette meg a főszereplőt alakító Tom Ellis Twitteren nemrég, amit később a showrunner, Joe Henderson is megerősített. Úgy hírlik azonban, hogy a Warner Bros. Television megpróbálja értékesíteni a sorozatot, így talán megúszhatja.

Az ördögűző, azaz a The Exorcist azonban a jelenlegi álláspont szerint végleg lehúzza a rolót mindösszesen két szezon után, ugyanis ez a legkevésbé nézett FOX-os sorozat idén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.