Hirdetés

Berendelték a Rick és Morty alkotójának új sorozatát

|

Az amerikai társadalom elé állít tükröt az új animációs széria.

Hirdetés

A Hulu két évadot rendelt be a Solar Opposites-re keresztelt animációs sorozatból, amelyet Justin Roiland és Mike McMahan készítenek majd. Roiland az óriási népszerűségnek örvendő Rick és Morty társalkotója és szinkronszínésze, míg McMahan íróként tette hozzá tudását az Adult Swim sorozatához. Közös szériájukban Roiland újra a mikrofon mögé fog állni, hogy megszólaltassa a két főszereplőt, Terry-t és Korvo-t.

Hirdetés

A sorozat egy földönkívüli családról fog szólni, akik arra kényszerülnek, hogy menedéket keressenek Közép-Amerikában. Lesz, akinek az ottani élet áldás, de olyan is akinek átok. Roiland mellé Mary Mack (Golan the Insatiable) és Sean Giambrone (A Goldberg család) csatlakoznak Jesse és Yumyulack szerepében.

A Solar Opposites-ról Roiland már 2015-ben fecsegett, de azóta ez az első komolyabb hír felőle. A sorozat a 20th Century Fox Television égisze alatt fog készülni és ahogy korábban írtuk, a Hulun fog bemutatkozni. A nyolc epizódból álló első évadra 2020. folyamán számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.