Hirdetés

Black-ish - jön szinkronosan, Feketék fehéren címmel

|

Hamarosan nálunk is debütál az amerikai Black-ish névre hallgató népszerű szitkom Feketék fehéren névvel, amelyben többek között Laurence Fishburne is felbukkan.

Hirdetés

Mi más kelhet az ideális élethez, mint egy tökéletes ház, egy szerető család és egy jól fizető munka? Drének (Anthony Anderson) és családjának mindez megadatott, csakhogy afroamerikaiként egy túlnyomórészt fehérek lakta környéken élnek, épp úgy, mint a fehérek. Éppen ezért, mikor főszereplőnk az apja (Laurence Fishburne) segítségével egyre jobban megismeri a gyökereit, váratlan és humoros helyzetekben találja magát. 

Hirdetés

Az Amerikában 2014 óta futó sorozat a tengerentúlon már bizonyította, hogy az egyetlen kamerával, filmszerűen felvett jelenetek önmagukban is működnek és egy sikeres szitkom alá nem szükséges a nevető és tapsoló közönséget bevágni - ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az ABC már berendelte a széria harmadik évadát is. 

A Feketék fehéren (Black-ish) című amerikai sikersorozat végre hazánkba is megérkezett, ugyanis holnap, május 31-én 21.30-kor debütál a Comedy Centralon, az új részek pedig keddenként ugyanebben az időben kerülnek műsorra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.