Hirdetés

Megmenekült a Brooklyn Nine-Nine

|

Bár a FOX elkaszálta a nálunk Brooklyn 99 - Nemszázas körzet címen futó sitcomot, azonban több komoly érdeklődő is akadt, akik szívesen átvennék a sorozatot. Frissítés: már át is vették!

Hirdetés

Frissítés: A Hulu, a Netflix, a TBS és az NBC négyesből utóbbi, azaz az NBC szerezte meg a Brooklyn Nine-Nine-t és rendelte be a hatodik évadot, amelyet 13 epizódosra terveznek. 

Eredetileg írtuk: Még frissek a sebek, amiket a FOX és a Syfy ejtettek, amikor búcsút intettek többek között a masszív rajongótáborral rendelkező Brooklyn Nine-Nine és a The Expanse sorozatoknak. Számítottunk rá, hogy egyik széria sorsa sem lesz sokáig bizonytalan és így is lett: már a The Expanse után is érdeklődnek más csatornák és streaming-szolgáltatók, de egyelőre nem az izgalmas űroperáról, hanem a vicces Brooklyn Nine-Nine-ról hallhattunk konkrétumokat. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy miután a közösségi média felrobbant a Brooklyn 99 kaszálásának hírétől, hatalmas támogatási hullám indult el, ami azt szorgalmazta, hogy megmeneküljön az Andy Samberg nevével fémjelzett zsarus sitcom (köztük volt Mark Hamill és Lin-Manuel Miranda is).

Ezt követően a Universal Television elkezdte kutatni a lehetőségeket, hogy a széria átköltözhessen egy másik helyre és négy komoly érdeklődő is akadt: a Hulu, a Netflix, a TBS és az NBC is szeretné megszerezni magának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.