Hirdetés

A S.H.I.E.L.D. ügynökei - Clark Gregg visszatér, de nem Coulson szerepében

|

A 6. évadban sem kell nélkülöznünk az egyik legkedveltebb SHIELD ügynök megformálóját, viszont a színész egy kicsit máshogyan tér vissza, mint ahogyan azt megszokhattuk.

Hirdetés

Figyelem, SPOILEREK az Agents of SHIELD 5. évadára nézve!

Nem túl régen megkaptuk a nyáron érkező 6. évad első előzetesét, amely ugyan megerősítette Phil Coulson visszatérését, azonban volt benne valami misztikus. A karaktert alakító Clark Greggtől most megtudtuk, hogy pontosan miért is találtuk aggasztónak a SHIELD igazgatójának visszatérését.

Hirdetés

A legutóbbi évad azzal zárult, hogy Coulson elutozott May-el egy egzotikus szigetre, ahol leélheti utolsó napjait. Az új szezon traileréből kiderül, hogy Coulson valóban meghalt azon a szigeten, azonban az előzetes végén mégis felbukkan. Akkor ki a fenét látunk? Nos, a válasz egészen egyszerű. Nem Phil Coulsont. Természetesen ez önmagában azért még kevés információi és bővebb kifejtésre szorul, viszont azt már csak a sorozatban fogjuk megkapni. Gregg így válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen érzés úgy visszatérni a stábba, hogy ezúttal nem feltétlenül Coulsont fogja alakítani.

"Nagyon furcsa. Habár Coulson karaktere eddig is folyamatosan fejlődött és az írók mindig mutattak valami újat a személyiségéből, mégis nagyon hozzászoktam. Most egy másik, különösen misztikus személy bőrében találtam magam, aki nem Phil Coulson. A rejtély amögött, hogy ki is ő pontosan és miért néz ki így az igazán óriási és elképesztő. Szerencsés vagyok, hogy eljátszhatom ezt a szerepet."

Gregg már a 2008-as Vasember óta tagja a Marvel Filmes Univerzumnak. Számos filmben bukkant fel mielőtt saját sorozatot kapott volna a karaktere és a köré épülő csapat. Mielőtt nyáron szembesülnénk karakterének jövőjével a sorozat folytatásában, előtte még összefuthatunk egy jóval fiatalabb énjével a márciusban érkező Marvel Kapitányban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.