Hirdetés

Seann William Scott veszi át Clayne Crawford helyét a Halálos fegyver sorozatban

|

A színész helyére az Amerikai Pite egyik sztárja érkezik majd a harmadik évadban.

Hirdetés

A FOX mai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy érkezni fog a Halálos fegyver sorozat harmadik évada, de az új szezon leleplezése azonban tartogatott még egy csavart, ugyanis Clayne Crawford korábbi forgatást bomlasztó attitűdjei miatt kénytelenek voltak megválni a híres duó egyik felétől. Helyére nem más érkezik majd, mint a főként Amerikai Pite filmsorozatból megismert Seann William Scott.

Hirdetés

Korábban még csak pletyka szinten közöltük a hírt, miszerint a sorozat két színésze, a Murtaughot alakító Damon Wayans és Clayne Crawford közötti viszály veszélybe sodorta a sorozatot. Mostanra már tudjuk, hogy tényleg ekkora port kavart a két színész vitája, amely komoly veszélybe sodorta a sorozat jövőjét és valószínűleg egyértelmű döntés volt a Crawford által keltett munkamorált mérgező hangulat alapján. Mindenesetre a harmadik évadra a sorozat Scott érkezésével új lendületre tehet majd szert, még ha két évad után nehéz is lesz alkalmazkodni a rajongói tábornak, a szereplőváltáshoz.

Annyiból lesz könnyebb alkalmazkodni az új karakterhez, hogy Scott nem a Crawford által alakított Riggs szerepében lesz majd látható, hanem egy teljesen új karakter lesz, aki partneri kapcsolatot alakít ki a Wayans által megtestesített Murtaugh-val. Ebből a szempontból a harmadik évad mindenképp vízválasztó lesz a kultfilmből forgatott sorozat számára.

Ti mit gondoltok a szereplőváltásról? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.