Hirdetés

Jövőre még nagyobb DC crossover jöhet a CW-re

|

A készítők már most készülnek az epikus crossover megismétlésére.

Hirdetés

A DC sorozatok idei crossover részei nagyon sikeresek lettek, nagyot dobott szinte az összes széria nézettségén a vendégeskedés, ezért senkit nem érhet meglepetésként, hogy a következő évadok során újból összeeresztik a hősöket. Mivel idén már a Supergirllel is tudnak rendesen tervezni, ezért jövőre még nagyobb dobással készülnek:

Hirdetés

Akkor még nem tudtuk, hogy Supergirl átkerül a CBS-ről a CW-re, de mindenképp a része kellett, hogy legyen, csak annak a forgatási rendjében nem tudtuk már változtatni és szünetet rakni. Végül sikerült Melissát [Benoist] nagyban bevonni a Flash és az Arrow aktuális részébe, de sajnos a Supergirl akkori epizódjába már nem volt alkalmunk belenyúlni. [...] Reméljük jövőre már tényleg egy négy részes crossovert készíthetünk.

Amíg erre várunk, ne feledjétek, hogy lesz egy zenés crossover a Flash és a Supergirl között!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.