Hirdetés

Flash-Supergirl musical crossover - a Kaliforniai álom zeneszerzői is besegítenek

|

A Flash - A Villám és a Supergirl készítői újabb crossover részre készülnek, méghozzá nem is akármilyenre!

Hirdetés

Tavasszal kerül majd műsorra Amerikában egy klasszikus dalolós musical epizód, amiben szinte mindenki fog énekelni, sőt a főgonoszt, Music Mastert a Glee egykori közkedvelt szereplője, Darren Criss fogja alakítani. (A Supergirl végén csak felvezetik, a nagy éneklés a Flash-ben lesz.)

Hirdetés

Grant Gustin és Darren Criss újra szembetalálkozik egymással a Glee után, de mindez eltörpül a tény mellett, hogy a Kaliforniai álom (La La Land) zeneszerzői, vagyis Benj Pasek és Justin Paul írják az eredeti dalokat a részhez. A Villám mellett jelenleg épp a Broadway-en dolgoznak, a Dear Evan Hansen című darabon. Mellettük Rachel Bloom és Tom Root (Crazy Ex-Girlfriend) fog besegíteni a dalok elkészítésébe.

A tengerentúlon március 21-én kerül adásba a rész és sok rajongó már most lélegzetét visszatartva várja az ex-Glee-sek új közös éneklését. Nálunk tavasszal (május 24.) egyelőre csak a második évad kezdődik, amiben szintén volt crossover a többi CW-s sorozattal együtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.