Hirdetés

Az animációs Deadpool sorozat nem pont olyan lesz, mint a film

|

A Deadpool animációs sorozat készítői nem próbálják a filmet majmolni.

Hirdetés

Amikor májusban bejelentették, hogy érkezik a Deadpool animációs sorozat az FX-re a legtöbben azt hitték, hogy a széria stílusa a Ryan Reynolds főszereplésével készült filmre fog hajazni, aminek hatására széles körben vált ismertté a mindig nagyszájú mutáns. Viszont a csatorna elnöke, John Landgraf rácáfolt erre és azt mondta, hogy valami egészen másra számíthatunk.

Hirdetés

A Televíziós Kritikusok Szövetségének éves túrája során Landgraf elárulta a ScreenRantnek, hogy az ő verziójuk drasztikusan különbözni fog a 2016-os Deadpool mozitól.

"A mi Deadpoolunk egészen más lesz a filmben látottaktól. Különbözni fog a hangulata és a szerkezete. Olyasmit szeretnénk készíteni, ami jól elkülöníthető a filmektől."

A sorozat egyik fő mozgató rugója az Atlanta és a Han Solo film sztárja, Donald Glover, aki testvérével együtt fogja írnia az animációs Deadpoolt a produceri feladatok mellett. Az első évad 10 epizódot fog tartogatni számunkra és ez lesz az FX csatorna második Marveles projektje a Légió mellett. A premier dátum egyelőre kérdéses.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.