Hirdetés

The Defenders - kiválasztották az első két rész rendezőjét

|

A Defenderek világában jártas rendező dolgozhat a sorozat első két részén.

Hirdetés

Amennyibben a Netflix követi az eddigi beosztást, akkor jövő nyáron/ősszel már nézhetjük a The Defenders minisorozatot. A forgatást nemsokára megkezdik a négy hőssel, sőt sok ismert mellékszereplő is csatlakozni fog, mint Misty Knight, Karen Page vagy az eddig mindenhol megjelenő Claire Temple. Iron Fist az egyedüli, aki még adós a saját kalandjával, ő majd március 17-én kezd.

Hirdetés

Mivel lassan a forgatás is megkezdődik, már a rendezőket is ki kellett választani, az első két részt pedig nem más kapta, mint S.J. Clarkson, aki nem ismeretlen a Defenderek világában, hiszen neki köszönhetjük a Jessica Jones stílusos első (és második) részét. Korábban is rendezett már a Netflixnek, akkor az Orange Is The New Black pár részét dirigálhatta, illetve pár Vinyl és Dexter részen dolgozott még.

Mostantól talán még inkább várjuk, hogy a négy hős, Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) és Iron Fist (Finn Jones), hogyan oldják majd meg a közös munkát és győzik le közösen Sigourney Weaver, egyelőre ismeretlen, karakterét. A Daredevil második évados showrunnerjei, Marco Ramirez és Doug Petrie, viszik majd a nyolc részes sorozatot, Drew Goddard és Jeph Loeb hathatós közreműködésével. A továbbiakban még három rendező nevére számíthatunk, (mivel mindenki maximum két részen fog dolgozni,) viszont nagy neveket senki ne várjon, valószínűleg olyanok fognak helyet kapni, akik már korábban dolgoztak valamelyik szérián, talán egyet-egyet választanak mind a négyből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.