Hirdetés

Újra együtt a Dokik csapata, jöhet a folytatás?

|

Zach Braff egy olyan fotóval hergelte a rajongókat, amin a Dokik szereplőgárdája látható. A kép mellé pedig egy fontos kérdést tett fel.

Hirdetés

A Dokik 2001-ben mutatkozott be az NBC-n, ahol egészen 2008-ig futott. Ezután az utolsó két évadot az ABC berkeiben töltötte. A sorozatot összesen 17 Emmy-díjra jelölték, amiből 2-őt sikerült is megnyernie. Bár tavaly már húzta az idegeinket kicsit a Dokik sorozat főszereplője, a J.D.-t alakító Zach Braff, mikor azt mesélte, hogy a Szívek szállodája felélesztése után szerinte az ő sorozatuk is visszatérhetne, azonban azóta semmilyen látható előrelépés nem történt.

Hirdetés

Braff most egy olyan képet posztolt a Twitterére, amitől azonnal beindult a rajongók fantáziája, pláne attól a két szótól, amit mellékelt hozzá. A fotón a Dokik főbb szereplői (Zach Braff - J.D., Sarah Chalke - Elliot, Donald Faison - Turk, Neil Flynn - Mindenes, Ken Jenkins - Bob Kelso, Judy Reyes - Carla, Robert Maschio - Todd és John C. McGinley - Dr. Cox) és és a sorozat atyja, Bill Lawrence láthatóak, a kérdés pedig az, hogy jöhet a 10. évad?

Lawrence korábban a Vulture Festen kikötötte, hogy csakis akkor érdekli őt a Dokik visszahozása, ha az nem a pénzcsinálás miatt történik. Éppen ezért nem igazán érdekelt egy 10. szezonban, viszont egy másik ötletre esetleg nyitott lehet: egy 2 órás filmre mondjuk, amelyet iránt Braff is kifejezte már a vágyát párszor. Lawrence elmondta, hogy ha valaha is visszahozzák a csapatot, azt egy kisebb filmben vagy valami hasonlóban teszik majd, amelyben láthatnánk, hogy hol tartanak kedvenceink (egy nagyobb esemény kapcsán). 

A Szívek szállodája, a Will & Grace és a Roseanne visszahozása hatalmas sikert aratott a rajongók körében, így minden esély megvan rá, hogy a Dokik feltámasztását is elismerés és népszerűség övezné. Ti örülnétek neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.