Hirdetés

Feltámadhat a Dokik sorozat?

|

A széria csapata szívesen visszatérne valamilyen formában.

Hirdetés

Idehaza is nagy népszerűségnek örvendett a Bill Lawrence által megalkotott kórházas szitkom sorozat, a Dokik (Scrubs), amely kilenc évadon át (2001 és 2010 között) követte nyomon a Scared Heart Kórház alkalmazottait, néhány fiatal medikusra fókuszálva. A csapat nemrég újra összeült egy panelre az ATX Fesztiválon, ahol örömteli fejleményekről beszéltek a rajongóknak.  

Hirdetés

A Deadline beszámolója szerint Lawrence is megjelent a Dokik-fesztiválon Zach Braff, Donald Faison, Sarah Chalke, John C. McGinley, Judy Reyes és Neil Flynn szereplőkkel együtt, ahol magától értetődően felmerült a kérdés, hogy mit szólnának a sorozat esetleges feltámasztásáról, tekintettel arra, hogy az elmúlt időszakban sok másik régi széria is újjáéledt vagy remaket kapott. Lawrence pedig nem habozott, és határozott választ adott erre:

Meg fogjuk csinálni, mert látjuk, hogy az embereket továbbra is érdekli ez a sorozat, mi pedig nagyon élvezzük az együtt eltöltött időt.

Lawrence-t pedig a szereplőgárda is támogatta ebben. Faison például úgy érzi, hogy mindannyian szívesen benne lennének mégtöbb Dokikban, még ha nem is egy teljes értékű sorozatról lenne szó. Ez talán utalás lehet arra, hogy jelenleg nehéz lenne mindenkinek az időbeosztását összehangolni a közös projektre. De ha nem is sorozat, egy a Jóbarátokéhoz hasonló különkiadásra, vagy egy filmre minden bizonnyal mindenki tudna időt szakítani:

Szerintem mindannyian ezt akarjuk. Mind szívesen dolgoznánk újra együtt. Csak az a helyzet, hogy nagyon nehéz ezt most megvalósítani. Mindenki csinál valamit. Egy teljes évados sorozatról nem lehet szó, de egy filmnek vagy valami hasonlónak meg kell történnie, amire csak pár hónapot kell rászánni.

Ti mit gondoltok: örülnétek, ha visszatérnének a Dokik? És milyen formátumban szeretnétek ezt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.