Hirdetés

Új DC-sorozat a láthatáron: jön a Doom Patrol!

|

Újabb exkluzív sorozattal bővül a DC Universe, a DC streaming szolgáltatása, méghozzá a DC leginkább kedvelt, kitaszított szuperhőscsapatára fókuszálva.

Hirdetés

A DC Universe 2019-ben indul el és olyan sorozatokat nézhetnek majd rajta az érdeklődők, mint az élőszereplős Swamp Thing, a Titans, a Young Justice: Outsiders, a Harley Quinn és a Metropolis, amikhez most egy újabb széria csatlakozott a hivatalos bejelentés szerint, amelynek tagjai ráadásul először a Titans sorozat ötödik részétől kezdődően mutatkoznak majd be.

Hirdetés

Az élőszereplős Doom Patrol című sorozat első évada 13 epizódból fog állni, még idén megkezdődhetnek a munkálatai, a produceri teendőket pedig az a Greg Berlanti látja el, akinek a neve olyan címekhez köthető, mint a Flash - A Villám, A holnap legendái, A zöld íjász vagy a Black Lightning. A forgatókönyvet Jeremy Carver (Odaát, Kapcsolat, Being Human - Emberbőrben) körmöli, a projektet pedig Berlanti és Carver mellett Geoff Johns is támogatja. 

A Doom Patrol a DC Comics egyik legjobban kedvelt, de a társadalomból kirekesztett szuperhőscsapata. A tagok között van Robotman, Negative Man, Elasti-Girl és Crazy Jane, akiket egy őrült tudós, Dr. Niles Caulder (The Chief) vezet. Ő adott a tagoknak új életcélt, miután azok egy szörnyű baleset következtében szupererőre tettek szert, de egyúttal a testük is eltorzult. A csapat félig támogató csoportként, félig szuperhősbandaként funkcionál, akik egy olyan világért küzdenek, mely kitaszította őket. 

A Titans eseményei után játszódó önálló sorozatban egy váratlan helyen találjuk a különc csapatot, ugyanis nem más hívja őket harcba, mint maga Cyborg, aki egy visszautasíthatatlan, de életveszélyes küldetésre invitálja őket. Ez pedig örökre meg fogja változtatni az életüket. 

Forrás: DC Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.