Hirdetés

Egy fiatal Aragorn és fiatal Gimli sorozat ötlete is felmerült az Amazonnál korábban

|

Rengeteg ötlete volt a streaming szolgáltatónak.

Hirdetés

Minden nappal közelebb kerülünk A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat premierjéhez, amely a Másodkorba, néhány ezer évvel A hobbit és A Gyűrűk Ura eseményei elé kalauzol el majd minket. Amikor azonban az Amazon streamingszolgáltató házalni kezdett az ötleteivel a potenciális íróknál, még nem volt meghatározott időszak, amit be akartak járni. 

Hirdetés

Akkoriban - a jogok megszerzése után - fel is röppentek a pletykák, hogy egy fiatal Aragornról szóló sorozat is ott van az esélyes projektek között, amit J.D. Payne, A hatalom gyűrűi társ-showrunnere nemrég meg is erősített:

Amikor először jelentkeztünk a munkára, azt mondták, hogy tucatnyi ember van rajtunk kívül, akik szintén bedobták a saját ötleteiket a "ringbe". Mindenki mással állt elő. Az Amazon megvásárolta az eredeti trilógia, a függelékek és A hobbit jogait. Azt mondták, hogy a kapu szélesre tárult - bármilyen történetet el lehet mesélni a felsorolt anyagokon belül. Így aztán jöttek az olyan ötletek, mint a fiatal Aragon sorozatot, vagy a fiatal Gimli széria, és még sok más is. Olyasmit akartak készíteni, ami méltó Tolkienhez. Mi (Patrick McKay-jel, a másik készítővel - a szerk.) ezért választottuk végül a Másodkor történetét - Szauronét, Númenor bukását, és a Szauron elleni harcot a Végzet hegyénél. A Másodkor főbb eseményeinek ezen ívét ugyanis egy csodálatos, el nem mesélt történetnek éreztük.

Reméljük, hogy ez a végeredményen is érződni fog, mindenesetre a legutóbbi előzetes már bizakodásra adott okot. Hamarosan kiderül. A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szeptember 2-án startol el az Amazon Prime felületén.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.