Hirdetés

Látványos A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi nagyszabású új előzetese

|

Végre teljes valójában megmutatkozik a Másodkor, és a történet is.

Hirdetés

Nem bízta a véletlenre az Amazon streamingszolgáltató, legalábbis ami A Gyűrűk Ura sorozat, A hatalom gyűrűi előzetesét illeti. Az eddigi pár kedvcsináló ugyan meglehetősen visszafogottra sikeredett - ez pedig rengeteg rajongónak szúrta a szemét -, a nemrég elstartoló Comic-Con alkalmával már egy döbbenetesen látványos, és egészen epikus, majd három perces előzetessel rukkolt elő.

Hirdetés

A sorozat hivatalos szinopszisa szerint először elevenedik meg képernyőn a Középfölde történelmének mesés Másodkora, illetve annak hősi legendái. Ez az eposzokba illő dráma több ezer évvel J. R. R. Tolkien A hobbit és A Gyűrűk Ura eseményei előtt játszódik, és visszaviszi a nézőket egy olyan korszakba, amelyben nagyhatalmak kovácsolódtak, királyságok emelkedtek magasra és dőltek romba, valószínűtlen hősök kerültek elő, a remény a legapróbb szálakon függött, és a legnagyobb gonosztevő, amely valaha is Tolkien tollából származott, azzal fenyegetett, hogy sötétségbe borítja az egész világot.

A sorozat a viszonylagos béke idején kezdődik, és egy sor ismert és új karaktert követ, akik szembeszállnak a gonosz újbóli megjelenésével Középföldén. A Ködhegység legsötétebb mélységeitől a tündék fővárosának, Lindonnak fenséges erdein át Númenor lélegzetelállító szigetkirályságáig olyan örökség születik, amely még azután is létezni fog, amikor ők már nem élnek.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szeptember 2-án indul útjára.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.