Hirdetés

Egy fiúról - itt vannak a sorozat magyar hangjai

|

A Hugh Grant főszereplésével készült 2002-es mozi után Nick Hornby regénye szitkom formájában is megelevenedett, mi pedig idén nyáron ezt (is) nézhetjük a VIASAT3 műsorán.

Hirdetés

A VIASAT ugyanis június 20-ai premierrel mutatja be az NBC-n két évadot megélt Egy fiúról című szitkomot, amely hétköznap esténként hét órakor lesz képernyőn, és az első szezont szünet nélkül követi majd a második is.

Hirdetés

A történet főszereplője Will, egy szingli és munkanélküli pasi, aki emiatt egy cseppet sem szomorkodik, ugyanis azzal, hogy megírt egy világsikerű dalt, boldogan éli a milliomosok gondtalan mindennapjait. Az idilli békét azonban egy nap romba dönti az, hogy a szomszédjába egy egyedülálló anyuka és 11 éves fia költözik be.

A kissrác egyik nap váratlanul megjelenik Will otthonában, és bár a férfi elsőre kételkedik abban, hogy bármi jó sülhetne ki a barátságukból, mikor látja, hogy a nők szemében mennyire vonzó egy egyedülálló apuka, üzletet is köt a kis Marcus-szal. Ő eljátssza, hogy a fia, ezért cserébe pedig szabadon garázdálkodhat Will lakásában.

WILL (David Walton) - MAKRANCZI ZALÁN
MARCUS (Benjamin Stockham) - NAGY GEREBEN
FIONA  (Minnie Driver) - RUTTKAY LAURA
ANDY (Al Madrigal) - DEBRECZENY CSABA
LAURIE (Annie Mumolo) - MICS ILDIKÓ
DR. SAMANTHA LAKE (Adrianne Palicki) - TARR JUDIT
ALEX (Aaron Fernando) - PÁL DÁNIEL MÁTÉ
DAKOTA (Leslie Bibb) - BALSAI MÓNI
T.J. (Zach Cregger) - HORVÁTH ILLÉS

Magyar szöveg: Blahut Viktor
Hangmérnök: Erdélyi Imre (1. évad), Policza Imre (2. évad)
Szinkronrendező: Aprics László
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: VIASAT

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.