Hirdetés

Ekkor debütál a Harley Quinn animációs sorozat 3. évada

|

Kedvenc gonosztevőnk kevesebb, mint egy hónap múlva visszatér a képernyőkre.

Hirdetés

Mi magunk is oda meg vissza voltunk az eddig két évadot megélt Harley Quinntől, amely egy ízig-vérig felnőtteknek szóló, véresen erőszakos, és fekete humorban tobzódó animációs sorozat lett. Éppen ezért nem győzzük kivárni a folytatás érkezését, amelynek a pontos dátuma nemrég végre leleplezésre került.

Hirdetés

A DC a napokban elárulta, hogy a Harley Quinn 3. évadának premierje július 28-án lesz az HBO Maxon, méghozzá rögtön 3 epizóddal. Ezt követően a fennmaradó részek heti lebontásban érkeznek majd, csütörtökönként, egészen az évadzáróig, amely szeptember 15-én kerül adásba.

A kritikailag is elismert animációs szériát nagy várakozás előzi meg, hiszen kétéves szünet után kapunk új részeket: a második évad ugyanis 2020 júniusában fejeződött be. Ezúttal azonban a Harley Quinn-rajongóknak nem kell majd sokáig várniuk az univerzumhoz kapcsolódó alkotáshoz. Valamikor a 3. évad után ugyanis egy tíz részes spin-off sorozat érkezik Kite-Man főszereplésével.

A Harley Quinn új évadában a Batman-család egyik tagja, Nightwing már biztosan tiszteletét teszi, akinek Harvey Guillén (What We Do in the Shadows) adja a hangját. Sőt, maga James Gunn rendező is részese a folytatásnak, aki saját magát fogja életre kelteni. Ti nézitek a sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.