Hirdetés

Elkaszálták Jim Carrey sorozatát, a Most nevess!-t

|

A széria két évadot élt meg.

Hirdetés

Szomorú hírt kell közölnünk a Most nevess! rajongóival. A Jim Carrey főszereplésével készült tragikus/komikus sorozathoz ugyanis a Showtime nem rendelte be a következő évadot, vagyis mindössze két etap után véget ér Jeff Pickles története.

Hirdetés

A szériában Carrey egy gyerekműsör kiötlőjét és főszereplőjét alakítja, akinek célja, hogy oktassa és szórakoztassa a világ gyermekeit, persze a koruknak megfelelő szintű sorozattal. Jeff egy szörnyű autóbalesetben azonban elveszíti egyik fiát, amit a házassága nem bír ki. Miközben próbál továbbra is az a példamutató, irigylésre méltó ember lenni, aki azelőtt volt, egyre jobban kicsúszik lába alól a talaj a magánéletében és a munkája során egyaránt.

A sorozatot 2018-ban két Golden Globe-ra is jelölték, a legjobb színész kategóriában Carrey alakításáért, illetve a legjobb komédiasorozatok versenyében is jelölt volt. A csatorna az alábbi közleményben tudatta a rajongókkal a szomorú hírt:

Két évad után a Showtime búcsúzik a Most nevess!-től. Büszkék vagyunk arra, hogy mi mutathattuk be ezt a kreatív, kritikusok által sokat dicsért szériát, és szeretnénk köszönetet mondani Jim Carrey-nek, Dave Holsteinnek, Michael Aguilarnak, Michel Gondry-nak és a stáb többi tagjának, akik mindvégig fáradhatatlanul és teljes odaadással dolgoztak rajta.

Ti néztétek a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.