Hirdetés

Elkezdődött A farkas gyermekei második évadának forgatása

|

A sorozat egyik főszereplője posztolt erről a közösségi oldalán.

Hirdetés

Apa valamit tud. Pontosabban az őt alakító színész, Abubakar Salim szolgált a Twitterén friss információkkal a tavaly ősszel megjelent első évadot követő folytatás forgatásának megkezdéséről, melyben megköszönte a rajongóktól kezdve a forgalmazón keresztül a munkatársakig mindenkinek a megköszönnivalókat, viszont az igazi érdekességet az egyik képen megbújó "Season 2" (2. évad) felirat jelentette.

Hirdetés

Két héttel az első évad befejezése után már jött is a hivatalos bejelentés, hogy a történet itt nem áll meg, hanem az HBO Max bővíteni akarja Ridley Scott univerzumát, nagyrészt a pozitív nézői és kritikai fogadtatás miatt. (Az egyöntetű közönségi elismertségbe bele lehetne kötni, de ez most nem tartozik ide.)

A farkas gyermekei egy disztópikus jövőt tár fel, ahol a fanatikus vallásosak és ateisták állnak egymással szemben, és a háborújuk okozta károk miatt egy távoli bolygón kezdene új életet az emberiség. A történet során két, már a bolygón tartózkodó android sorsát követhetjük végig, Anyáét és Apáét (Amanda Collin, Abubakar Salim), akik - már a nevükből is sejthetően - embergyerekeket nevelnek fel az új környezetben. Ridley Scott minden témát igyekszik beleszuszakolni a szériába, ami őt foglalkoztatja: mesterséges intelligencia, vallási fanatizmus vs. ateizmus és a tudományos-fantasztikum.   

A szereplőgárdát erősíti még Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah, Ivy Wong és a Vikingekből ismert Travis Fimmel, akinek a karaktere a finálé mellett talán a leginkább megosztotta a rajongókat.  

A Scott Free Productions biztosítja a projekt anyagi hátterét (tehát maga Ridley Scott), executive producerként viszont többen is részt vesznek a sorozat elkészítésben, úgymint az író-kreátor Aaron Guzikowski, David W. Zucker, Jordan Sheehan, Adam Kolbrenner és Mark Huffam. Premierdátumról egyelőre még nincsen hír, viszont az első évad már megtekinthető az HBO Maxon, illetve Magyarországon az HBO Go-n.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.