Hirdetés

Előzetesen a Képmás második évadja

|

Kitörőben lévő háború, kémkedés és fondorlatok mindenütt.

Hirdetés

Az egyik legjobb sorozat a közelmúltban, amelyet szerény véleményem szerint közel sem néztek annyian, amennyien megérdemelte volna, a Képmás volt (első évadról szóló kritikánkat itt olvashatjátok). A kémfilmes eszköztárral operáló széria egy olyan ötlettel játszott el, mely szerint létezik a mi világunkkal párhuzamosan egy tükörvilág, amelyben mindenkinek megvan a maga alakmása, csak épp valószínűsíthető, hogy nem ugyanazon az úton jár, amelyen mi. A történet szerint a J.K. Simmons alakított aktakukac számára feltárul ez a titok, amikor is egy rejtélyes küldetéssel bízzák meg, melynek során saját képmásával kell szövetkeznie. Nem akarok elárulni többet, aki még nem látta, az sürgősen pótolja eme hiányosságot, izgalmakban dús élményben lesz része!

Hirdetés

Az évad befejezését elnézve valamelyest sejthető volt, hogy kell jönnie egy folytatásnak, ennek megfelelően be is jelentették a második évadot, mi több: mostanra meg is érkezett az első kedvcsináló trailer hozzá, melyet alant meg is tekinthettek.

Azt hiszem nem túlzás kijelenteni, hogy olybá tűnik, az izgalmakat és fordulatokat mintha megszorozták volna az első részben látottakhoz képest legalább ötször, így most is kapkodhatjuk majd a fejünket. A már megismert karaktereken túl feltűnik egy új arc is, akit James Cromwell kelt életre és aki az előzetes tanúsága szerint a szerényebb, békésebb J.K. Simmons-ot fogja felkészíteni arra, hogy bizony abbahagyhatja ezt az úriemberes viselkedést, hiszen háború van. Mindeközben megnézhetjük, miként rendíti meg mindkét világot egy terrorcselekmény. A második évad első epizódját december 9-én nézhetjük leghamarabb. Az első évad teljes egészében megtekinthető az HBO Go oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.