Hirdetés

Ez volt David Harbour kedvenc jelenete a Stranger Things 4. évadában

|

Nem lesz egyedül a választásával.

Hirdetés

Hónap elején ért véget a Stranger Things 4. etapja, amely minden eddiginél grandiózusabb és látványosabb lett, tele felejthetetlen és emlékezetes pillanattal. David Harbour, aki Jim Hoppert alakítja a sorozatban, nemrég elárulta, melyik volt a kedvenc pillanata a kilenc részes szezon során. Hopper a 4. évad nagy részét egy szovjet gulágban töltötte, miután a Stranger Things 3. évadának végén úgy tűnt, hogy meghalt. Végül azonban Joyce és Murray megmenti, és újraegyesül a Hawkins-banda többi tagjával az 5. évad fináléja előtt, amely a történet nagy lezárása lesz.

Hirdetés

A GQ-nak adott interjújában Harbour elárulta, hogy a top jelenetei közé tartozik Eddie hősies halála, amikor a Metallica Master of Puppets című dalát gitáron játszva elcsalja a denevérlényeket a többiektől, valamint Eleven elmeösszecsapása Vecnával. A színész röviden rámutatott az évad Birodalom visszavág-szerű cliffhangerére is, amikor Hawkins a 4. évad végén teljes káoszban van és közeleg a végzet, mondván:

Úgy tűnik, mintha egy hatalmas hasadék és földrengések mennének végig egész Indianán, nem csak Hawkinson... Szóval fogalmam sincs, mi a szar fog történni ezek után az ötödik évadban.

Nektek mi volt a kedvenc jelenetetek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.