Hirdetés

Ezeket a Vajákos képeket hozta a Télapó

|

Megkaptuk a jussunkat karácsonyra.

Hirdetés

A Netflix jóvoltából zajlak a "6 Days of Witchmas" Twitter esemény, amelynek keretein belül a Vaják sorozat Twitter profilját követők hat napon keresztül minden nap választhatnak két ajándék közül. Az egyik lehetőséget konkrétan megadják, míg a másikat a szériából ismert meglepetés törvénye rejti, amelyet csak akkor fednek fel, ha erre voksol a többség. Most éppen az esemény féltávjánál járunk és már most remek fotókat, plusz egy videót láthattak azok, akik nyomon követik mindezt.

Hirdetés

Ha a Twitter éppen nem a ti asztalotok lenne, akkor most igyekszünk mi is megmutatni, hogy miket kaptunk eddig. Az első nap még lightosan indult, csupán néhány kardról, vaják medalionról és egy címerről kaptunk érdekes, ám többnyire semmitmondó képeket. A következő napon aztán már egy igazi bomba robbant, hiszen sokunk nem is sejtett vágya teljesült, amikor albumborítóhoz passzoló képek érkeztek a Kökörcsint megformáló Joey Bateyről. Legújabban pedig egy már elkezdetett YouTube sorozat, a Vaják Bestiáriuma folytatódott a 2. résszel. Ha eddig nem tettétek volna, de most megjött a kedvetek hozzá, a következő három napban még tudtok szavazni arról, hogy milyen meglepetést kapjunk legközelebb a Kontinensről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.