Hirdetés

Videó mesél a Vaják szörnyeinek valós eredetéről

|

A Netflix nem szeretné, ha megfeledkeznénk a Vajákról, ezért elővette egy picit a széria szörnyeit.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy nagy kihívást jelentett a Vaják készítőinek megtalálni a megfelelő színészt Geralt szerepére, de rémségek nélkül mit sem érne egy szörnyvadász, így ugyancsak nehéz feladat volt hiteles rémeket létrehozni. Andrzej Sapkowski világában a legkülönfélébb szörnyetegek leselkedhetnek az emberekre minden egyes sarkon, így az írók egy egész bestiáriumból válogathattak, hogy aztán a maszkmesterek és különböző effektesek életre keltsék a kiválasztott fenevadakat.

Hirdetés

Noha jócskán kellett a kreativitás az alkotás során, teljesen azért mégsem vakon dolgozott a stáb, hiszen Sapkowski szörnyeit jobbára különböző mitológia bestiák inspirálták, akikről jócskán léteznek történetek és olykor korabeli illusztrációk is. Ezeknek a szörnyeknek járt most utána egy picit a Netflix és egy videó kereteiben mesélnek a Vaják sorozatban látott lények eredetéről.

A Vaják 1. évada tavaly decemberben debütált a streaming platformon és azóta már folyik a munka a folytatáson (persze a jelenlegi helyzetben ezt is felfüggesztették). A 2. évad érkezését csak 2021-re ígérte a Netflix, viszont a premier előtt még kapunk egy animációs sorozatot, ami Geralt mentorára, Vesemirre fókuszál majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.