Hirdetés

Ezért lesz rövidebb a Stranger Things utolsó évada

|

A Duffer tesók felfedték az okokat.

Hirdetés

Minden szempontból grandiózusabb volt a Stranger Things nemrég véget ért negyedik etapja az előzőeknél. A két részletben, május 27-én, illetve július 1-jén megjelenő, összesen 9 epizódot tartalmazó szezon ugyanis rengeteg karaktert és történetszálat mozgatott, ez pedig a játékidőn is meglátszott: néhány rész simán átlépte a 90 perces határt, az évadzáró pedig egy filmmel is felvette a percet a maga 2 óra 20 perces hosszával.

Hirdetés

A Duffer testvérek nemrég azonban azt mondták, hogy a sorozat ötödik és egyben utolsó évadában ez nem így lesz. A készítők a Collider egyik munkatársával beszélgetve árulták el, hogy bár az etap még mindig hosszabb lesz, mint a korábbiak, szándékuk szerint közelebb lesz a tízórás határhoz.

Eleinte úgy gondoltuk, hogy a 4. évad nyolc epizódból fog állni, és normál hosszúságúak lesznek. Szóval ha az évad előtt készítettek volna velünk interjút, akkor ezt mondtuk volna. Ez nem változik, megint nyolc részre törekszünk majd. De nem akarjuk, hogy 13 órás legyen az összjátékidő. Inkább 10 óra, vagy akörüli a cél. Valószínűleg hosszabb lesz, mint az első évad, mert rengeteg mindent kell lezárnunk, de nem hisszük, hogy olyan hosszú lesz, mint a negyedik évad.

Ezután hozzátették, hogy a történet általános szerkezeti változása magyarázza a játékidőbeli különbséget:

A negyedik évadban például két óra telt el, mire a karaktereink egyáltalán rájöttek, hogy a szörny embereket gyilkol Hawkinsban. Az utolsó évadban azonban már tudják, mi a fenyegetés, és ez segít felgyorsítani majd a történetet.

Ti örültök ennek? Nektek mennyi lenne az ideális epizódszám és hossz az utolsó évadra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.