Hirdetés

Nagyobb időugrásra számíthatunk a Stranger Things utolsó évadára

|

Valahogy muszáj lekövetni a gyerekszínészek felnőtté válását.

Hirdetés

Még két hét választ el minket a Stranger Things negyedik évadának utolsó két részétől, hogy aztán a nézők fókusza máris a soron következő szezonra terelődjön, melyen a széria készítői, a Duffer testvérek már lázasan dolgoznak. Az utolsó évad eseményeit természetesen hétpecsétes titokként őrzik, ám egy változást (ami nem a heti rendszerességű megjelenés lesz) máris eszközölniük kell Dufferéknek, amit Ross Duffer árult el a TVLine-nak.

Hirdetés

A filmes a következőket nyilatkozta: 

"Biztos vagyok benne, hogy időugrást fogunk alkalmazni. Ideális esetben a negyedik és az ötödik évadot közvetlenül egymás után forgattuk volna le, de végül ezt nem tudtuk összehozni."

A Duffer testvérek korábban elkotyogták, hogy az aktuális szezon lezárása rögtön megalapozza az ötödik évad csapásirányát, így érthető módon jól jött volna, ha rögtön neki kezdhettek volna forgatni. Persze a COVID járvánnyal senki számolhatott. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a Duffer testvérek belátták, hogy kifizetődő lenne, ha a karakterek életkora az őket alakító színészekét tükröznék. Elvégre hat év telt el a 2016-os első évad óta, miközben az 1983-ban elrajtoló történet jelenleg az 1986-os évet tapossa és egyre szembetűnőbb a disszonancia.

Szerintetek melyik évben fog játszódni az utolsó évad a történet szerint?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.