Hirdetés

Felpörögnek az események a Trónok harca 7. évadában

|

Nem csak a tél, hanem vele együtt a háború is megérkezik Westerosba.

Hirdetés

Közeleg a Trónok harca 7. évada, melynek apropóján a színészek interjút adtak az EW-nak. A Jaime Lannistert alakító Nikolaj Coster-Waldau rögtön azzal kezdte, hogy tisztázta: idén minden gyorsabb lesz a megszokottnál. Állítása szerint maga is meglepődött a megváltozott tempón, ugyanis bizonyos dolgok, amelyek végbemenetelére eddig egy egész évadot szántak a készítők, most akár egy-egy epizód alatt is lezajlhatnak majd.

A 6. évad végén Daenerys (Emilia Clarke) végre útra kelt sárkányaival és hadseregével Westeros felé, ahol Cersei (Lena Headey) lépett a trónra gyermekei halála után. Eközben az Éjkirály és csatlósai megindultak dél felé, így a háború bekövetkezte elkerülhetetlennek tűnik a 7. szezonban. Kit Harrington (Havas Jon) ezekkel szavakkal illette a következő felvonást:

"Ez az évad nagyon sokban különbözik a korábbiaktól, hiszen minden felpörög a véghajrában. Rengeteg dolog történik és ütközik sokkal, de sokkal gyorsabban, mint ahogyan azt a Trónok harcától megszokhattuk. Egész más, mint amire számítottunk, ezért nagyon izgatottak vagyunk miatta."

David Benioff showrunner osztotta a szereplőgárda gondolatait az ütemesebb tempóról, de megjegyezte, hogy ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy elsietnék a dolgokat. Minden karakter megkapja a neki járó figyelmet.

"Sokáig csak beszéltünk az 'eljövendő háborúkról'. Nos, most a háború többnyire megérkezett. Szóval a mi dolgunk az, hogy anélkül meséljük el ezt a történetet, hogy bárki úgy érezné, hogy siettetjük a dolgot. Szeretnénk megadni a karaktereknek a részüket, és azok, akik eddig húzták szinte egytől egyig fontosak. Még azok is, akik kezdetben nem zavartak sok vizet, kiérdemelték, hogy mára jelentős részét képezzék a történetnek."

Az előző évaddal a sorozat túlhaladt George R.R. Martin A tűz és jég dala eddig megjelent regényein, így mindenki számára meglepetés lesz a folytatás, ami 2017. július 16-án mutatkozik be az HBO-n. A 7. évadhoz kapcsolódó új képeket a galériában lapozgathatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.