Hirdetés

Flash 3. évad - az új gyorshajtó más lesz, mint elődei

|

Ismét érkezik egy új gyorshajtó Central Citybe, de nagyon különbözni fog az előző évadok főgonoszaitól.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Flash - A Villám harmadik évadjába érkezik két új főgonosz, Dr. Alchemy és Savitar, utóbbi egy újabb gyorshajtó lesz Reverse Flash és Zoom után. Kicsit egyhangúnak tűnhet, hogy harmadszorra is valakivel versenyt kell majd futnia Barrynek, de a készítők ígéretet tettek, hogy Savitar nem sokban fog hasonlítani elődjeire.

Hirdetés

Savitar hindiül a "gyorsaság istene" (vagy "mozgás istene") és az executive producer, Tobb Helbing szerint igenis frissnek fog hatni, mert egy pszichológiailag sokkal fejlettebb gonoszt kapunk.

Savitar a képregényekben egy hidegháborús pilóta volt, akinek a gépébe villám csap és így lesz ő is gyorshajtó, később olyan képességekre tesz szert, mint a gyorsasága regenerálása és átadása más személyek és tárgyak számára és létre tud hozni egy külön erő mezőt, arról nem is beszélve, hogy különleges kapcsolata van a Speed Force-szal.

A két gonosznak teljesen eltérő tervei lesznek és nem fognak együtt dolgozni, valamint mindketten az évad korai szakaszában bemutatkoznak majd. A Flash új évadja októberben nyit a tengerentúlon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.