Hirdetés

Folytatást kap a Tokyo Vice

|

Az HBO Max nem habozott rábólintani a második évadra.

Hirdetés

A tengerentúlon még áprilisban, hazánkban kicsit elnyújtva, áprilistól májusig került levetítésre a Michael Mann által is fémjelzett Tokyo Vice az HBO Maxon, ami gyorsan rajongókra lelt a streamingplatformon. A nyolcrészes első évad Jake Adelstein memoárján alapszik, bár JT Rogers (a sorozat készítője) inkább csak inspirálódott belőle, semmint egy szigorú feldolgozást készített volna. És milyen jól tette, mivel egyre több kritika éri a forrásul szolgáló könyv valódiságát - ám szerencsére ez a sorozat minőségére nem volt kihatással.

Hirdetés

Olyannyira nem, hogy a kritikai és nézői egyhangú pozitív visszajelzések után az HBO Max be is rendelte a második évadot, úgyhogy folytatódhat az elmélyülés a jakuza halálhörgésekkel teli tokiói neonfényes éjszakákban. Premierdátumról nem érkezett hír, ám az első évadban megismert figurákkal, úgymint Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller vagy Sho Kasamatsu minden bizonnyal a folytatásban is találkozunk.

Ti örültök az HBO Max döntésének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.