Hirdetés

Folytatást kap az eredeti A Flintstone család rajzfilmsorozat

|

60 év után térhet vissza a két kőkorszaki szaki.

Hirdetés

1960-tól kezdve hódította meg sokak szívét az az ikonikus rajzfilmsorozat, amiben két kőkorszaki családot ismerhettünk meg, élükön Freddel és Barney-val. Hazánkban Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki címmel futott az amerikai szitkom, ami most, több mint fél évszázaddal az eredeti sorozat után hivatalosan is megkapja a maga folytatását. A Fox ugyanis berendelte,  a Warner Bros. Animation stúdiója pedig hivatalosan is megkezdte a Bedrock címre keresztelt animációs széria fejlesztését.

Hirdetés

A készülő sorozat 20 évvel az eredeti széria eseményei után veszi fel a fonalat, amikor is Fred Flintstone a nyugdíjba vonulását fontolgatja, míg az immáron huszonéves lánya, Pebbles (magyar fordításban Kovakövi Enikő) saját életét, és önálló karrierjét igyekszik beindítani. Az idő múlása azonban nem csak a karaktereken látszik meg: a megkopott kőkorszakot a fényes, felvilágosult bronzkor váltotta, ám ehhez a természetes evolúcióhoz való alkalmazkodása nem megy zökkenőmentesen a bedrockiak számára.

A készülő sorozat egyik producere, egyúttal Pebbles szinkronhangja Elizabeth Banks lesz, míg a projekt írásáért az a Lindsay Kerns fog felelni, akinek korábban a Jurassic World: Krétakori tábor, a DC Super Hero Girls és a Trolls: The Beat Goes On! animációs produkciókat is köszönhettük. A sorozat várható premierjének dátumát egyelőre még homály fedi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.