Hirdetés

Folytatódhat az amerikai Office?

|

Az NBC több régi sorozatát is visszahozná a képernyőre, köztük az egykor nagyon népszerű Office-t is, ami a 10. évaddal térne vissza.

Hirdetés

Ugyan hihetnénk azt, hogy a melegfront vagy az eredeti ötletek hiánya kényszeríti rá az NBC-t, hogy jó pár régebbi sorozatukat újra képernyőre tűzzék, de nem [csak] ez a helyzet. A szeptemberben újrainduló Will és Grace bátorította fel a csatorna főnökeit arra, hogy más szériáik folytatása is szóba kerüljön.

Hirdetés

Többek között olyan szériák kerülnek megfontolásra, mint a Vészhelyzet, A stúdió, de leginkább az Office (magyarul A hivatal, de ki hívja így...) visszatéréséről szólnak a pletykák. Az NBC szóvivői erről így nyilatkoztak:

Gyakran beszélünk az Office-ról, az utóbbi években négyszer hoztam fel az ötletet Gregnek [az amerikai verzió alkotójának].

Az NBC Entertainment elnöke szerint a későbbiekben lehetséges, hogy folytatják, azonban jelenleg ez nincs tervben. Azt is leszögezte, hogy mindenképpen nyitottak rá, ha az alkotók és az NBC eltökélik magukat.

Jelenleg nem is lenne túl egyszerű belevágni egy folytatásba, hiszen a főszereplők többsége igen elfoglalt mostanában. John Krasinski az Amazon gondozásában nemrég elkészült Jack Ryannel, Rainn Wilson a Star Trek: Discoveryvel, Jenna Fisher pedig kisebb-nagyobb filmekkel és szériákkal köti le magát. Ha az NBC megkockáztatná a lehetetlent, és valahogy visszavarázsolnák a közönségkedvenc Steve Carellt a show élére, az is elég hajmeresztő húzás lenne, ugyanis Carell is roskadásig van pakolva filmtervekkel. Éppen ezért egyelőre még csak  nagyon halovány esély van arra, hogy a közeljövőben láthatunk egy 10. évadot.

Ki szeretné, hogy az Office, vagy más régebbi NBC széria folytatódjon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.