Hirdetés

Friss képen mutatkozik be a The Boys 3. évadának egyik új karaktere

|

A The Walking Dead korábbi szereplőjéből válik szuperhősnő.

Hirdetés

Rengeteg új karakterrel bővül majd az Amazon eddigi legnépszerűbb sorozata, a szuperhős zsánert kifigurázó, elképesztően véres és erőszakos jeleneteiről elhíresült The Boys 3. évada, akik közül azonban csak a Jensen Ackles által megformált Soldier Boyt láthattuk idáig teljes valójában. Most viszont egy friss képen bemutatkozott egy másik hős is, a The Walking Deadből ismert Laurie Holden képében.

Hirdetés

A Crimson Countess néven ismert karakter a Marvel Univerzum Skarlát Boszorkányának a paródiája, és a képregénysorozatban hőlátással, valamint hő/tűz manipulációs képességekkel rendelkezik. A karakter kapcsolatban áll majd Soldier Boy-jal, mivel a képregényben mindketten a Payback néven ismert szuperhőscsoporthoz tartoznak (amire utalást is tesz a színésznő). 

Rajtuk kívül még olyan karakterekkel találkozhatunk majd a folytatásban biztosan, mint Supersonic (Miles Gaston Villaneuve), Gunpowder (Sean Patrick Flanery), Blue Hawk (Nick Wechsler), Little Nina (Katia Winter), de további hősök feltűnésére is számítani lehet. Az új részek forgatása már egy ideje véget ért, premierdátum viszont továbbra sincs hozzá, a hírek szerint azonban valamikor 2022 első felében számíthatunk rá.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.