Hirdetés

Újabb feldolgozást kap a Galaxis útikalauz stopposoknak

|

Douglas Adams klasszikusa ezúttal a Hulun elevenedik meg sorozat formájában.

Hirdetés

Ha valakinek mond valamit az a szám, hogy 42, akkor valószínűleg hallott már Douglas Adams klasszikusáról, a Galaxis útikalauz stopposoknakról, amelyet először rádiójátékként ismerhetett meg a közönség, majd több adaptációt is kapott - a legismertebb közülük a 2005-ös mozi Martin Freemannel, Mos Deffel és Zooey Deschanellel a főszerepben, amely mára kultikussá vált. 

Hirdetés

Most ennyi év elteltével újabb feldolgozást, egy sorozatot kap a Galaxis útikalauz stopposoknak, méghozzá egyenesen a Hulu nevű streaming szolgáltatásra, amelyben a jogokat birtokló Disney többségi tulajdonos. A szérián a Carlton Cuse (Lost, Kolónia, Jack Ryan, Bates Motel) és Jason Fuchs (Wonder Woman, Pán) dolgoznak íróként és executive producerekként.

Ha valaki esetleg nem ismerné a művet, a sztori középpontjában egy angol férfi, Arthur Dent áll, aki intergalaktikus kalandokban vesz részt, miután egy idegen faj, a vogonok elpusztítják a Földet. Ti örültök neki, hogy készül sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.