Hirdetés

Magyarul is folytatódik a Gotham

|

A tavaly szeptemberben induló tévéadó, a Prime kínálatának egyik alap eleme a Gotham című sorozat most elérkezik az új évadához.

Hirdetés

Kevesebb mint fél év alatt, 2016 szeptembere és 2017 februárja között képernyőre került idehaza a Gotham című képregény-adaptáció első évadának mind a 22 epizódja. A James Gordon kvázi előtörténetével foglalkozó sorozat remek magyar változatáról már mi is írtunk, sőt, kint jártunk a szinkronforgatáson is. A beszámolónkat ide kattintva olvashatjátok el.

Hirdetés

Most ugyanilyen minőségű szinkronnal érkezik a folytatás is. A Gotham második évada február 9-én, este tíz órakor debütál a Prime-on, és továbbra is csütörtökönként lesz majd látható. Ez azonban nem minden. A Prime-on ugyanis adásba kerül, ráadásul heti három résszel a Vámpírnaplók testvérsorozata, a The Originals, amely A sötétség kora alcímet kapta. Ennek a premierje február 7-én lesz.

Forrás: MűsorVízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.