Hirdetés

Gotham - ekkor folytatódik szinkronosan a 4. évad

|

Akik magyarul követték James Gordon nyomozó fordulatos történetét Gotham bűnözőkkel teli városában, azok fellélegezhetnek, hamarosan folytatódik a sorozatuk.

Hirdetés

Még tavaly decemberben rajtolt el a Gotham negyedik szezonja - rögtön a harmadik felvonás után -, azonban a 4. évad 11. fejezete után nem érkeztek további részek magyarul, így a rajongók nem láthattak új epizódot szinkronosan egészen február 22-e óta. 

Hirdetés

Szerencsére azonban az ínséges időszak hamarosan véget ér, hiszen majd' öt hónapnyi kihagyás után nyáron folytatódik magyarul a Gotham a Prime-on. A sorozat a tervek szerint július 19-én, csütörtökön, 23:00-kor fog visszatérni szinkronosan a 4. évad 12. epizódjával és ha nem jön közbe további szünet, akkor szeptember vége felé be is fejeződhet. 

A sorozat egyébként nemrégen pengeélen táncolt, hiszen csak úgy úszta meg a kaszálást, hogy egy rövidebb ötödik etappal lezárják a sztorit. 

Forrás: SorozatWiki

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.