Hirdetés

Guy Ritchie Blöffje a VIASAT6-on válik tévésorozattá

|

Kultfilmből tévésorozatot? Istenkáromlás vagy zseniális üzleti húzás? Megoszlanak a vélemények, de az egyik legújabb most hazánkba is megérkezik!

Hirdetés

Guy Ritchie egyik első filmje, a Blöff tizenhét évvel ezelőtt került a mozivásznakra és a premier óta eltelt közel húsz évben jogosan lett a brit rendező egyik legjobb, sokak által emlegetett, idézett darabja.

Hirdetés

Nem olyan régen derült ki, hogy a Crackle nevű amerikai online tartalomszolgáltató sorozatot készíttet a Blöff alapján, méghozzá a Harry Potter-filmekből megismert Rupert Grinttel a főszerepben. Idén márciusban debütált a sorozat az Egyesült Államokban, és most tavasszal hazánkba is megérkezik.

A Blöff május 25-én, este 10 órakor debütál a VIASAT6 műsorán, és a tíz részes első évad új epizódjai hétről hétre csütörtök esténként kerülnek majd képernyőre. A sorozatról érkező visszajelzések, kritikák vegyesek voltak, de biztosan megtalálta a közönségét, mivel hamarosan érkezik belőle a második szezon.

Bár a hazai premier még odébb van, a MűsorVízió jóvoltából már meg tudjuk mutatni, kik is lesznek a Blöff sorozatverziójának magyar hangjai.

Rupert Grint (Charlie) - Berkes Bence
Luke Pasqualino (Albert) - Varju Kálmán
Lucien Laviscount (Billy) - Horváth-Töreki Gergely
Marc Warren (Bob) - Gubányi György István
Stephanie Leonidas (Chloe) - Bogdányi Titanilla
Phoebe Dynevor (Lotti) - Mikecz Estilla
Juliet Aubrey (Lily) - Andresz Kati
Tamer Hassan (Méregzsák) - Koncz István
Dougray Scott (Vic) - Kőszegi Ákos

Magyar szöveg: Laki Mihály
Hangmérnök és vágó: Hollósi Péter
Gyártásvezető: Németh Tamás
Szinkronrendező: Kiss Lajos
Produkciós vezető: Németh Napsugár
Stúdió: SDI Media Hungary

Fotókredit: MATT SQUIRE/CRACKLE

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.