Hirdetés

Hamarosan megkezdődhet a Zöld Lámpás-sorozat forgatása

|

Hamarabb, mint gondolnánk.

Hirdetés

Először 2019 őszén hallottunk a hírről, hogy a Warner egy Zöld Lámpás-sorozatot tervez készíteni az HBO Max streamingszolgáltatóra, melyet az eddigi legnagyszabásúbb DC-s alkotásként képzelnek el. Tavaly ősszel aztán az is kiderült, hogy a stúdió zöld utat adott a projektnek egy tízrészes, egyenként egyórás hosszúságú évad formájában, ám a koronavírus miatt nem lehetett tudni, hogy mikor tervezik leforgatni a szériát. Legalábbis mostanáig.

Hirdetés

Nemrég ugyanis bejegyzésre került a projekt egy direkt filmes és sorozatos produkciókat figyelemmel követő oldalra, amelyből kiderült, hogy már a jövő hónapban, április 12-én megkezdődhet a sorozat forgatása Los Angelesben. Persze ez még egyáltalán nem hivatalos, hiszen a stúdió még nem erősítette meg a hírt, de talán csak idő kérdése, hogy ez is bekövetkezzen. 

A sorozatról jelenleg még nem sok mindet tudunk, annyi azonban biztosnak tűnik, hogy több Zöld Lámpás is feltűnik majd a történet során, mint például Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz és a Föld első Zöld Lámpása, Alan Scott, aki a New 52-es képregényekhez hasonlóan itt is homoszexuális lesz. Ami pedig az antagonistákat illeti, a soraikat olyan közönségkedvencek fogják erősíteni, mint Sinestro és Kilowog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.