Hirdetés

Mégis elkészülhet a Hannibal 4. évada?

|

Mads Mikkelsen szerint Bryan Fuller visszahozná a Hannibal szériát, méghozzá A bárányok hallgatnak karaktereivel.

Hirdetés

Miután három kritikailag sikeres évadot tudott már maga mögött a Mads Mikkelsennel fémjelzett Hannibal, az NBC úgy döntött, hogy elkaszálja a szériát.

Hirdetés

A színész szerint azonban  Bryan Fuller nem adja fel olyan könnyen a dolgot, és valamilyen formában vissza akarja hozni a show-t a kisképernyőre, méghozzá nem is akárhogy.

"Semmi konkrétról nem értesültem. Csak annyit tudok, hogy Bryan még mindig azon ügyködik, hogy otthont találjon a szériának. Abban biztos vagyok, hogy mindenki, aki korábban részese volt a show-nak, örömmel visszatérne. Tudomásom szerint sok stúdióval tárgyalt már, de fogalmam sincs, hogy hol fog kikötni. Elvileg Fuller most azon is munkálkodik, hogy megszerezze A bárányok hallgatnak jogait, és így felhasználja az ottani karaktereket a saját univerzumához. Van egy sejtésem, hogy ez végül meg is fog valósulni."

Mikkelsen minden Hanniballal kapcsolatos interjúján úgy hiszi, hogy van remény a széria feltámasztására. Ha tényleg ebbe az irányba indul el Fuller, akkor talán kaphatnánk egy sokkal klasszikusabbnak mondott Hannibal Lecter megközelítést, mint amit eddig a sorozatban láthattunk.

Ki örülne ennek a megközelítésnek, illetve a sorozat visszatérésének?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.