Hirdetés

Harrison Forddal erősít a Ted Lasso készítőinek új vígjátéksorozata

|

Harrison Ford szerepelt már sorozatban, de most először lesz visszatérő kulcsszereplő.

Hirdetés

A pályáját 1966-ban kezdő Harrison Ford főleg mozifilmekben brillírozott, holott karrierje elején ha nem is sűrűn, de feltűnt az éppen aktuális sikersorozatokban. Persze, a nagy szerepek ekkoriban még elkerülték, ám a tény tény marad. Futólag a Petrocelliben, a Kung Fuban, a Gunsmoke-ban és a  nyolc évadon keresztül vetített Ironside-ban is megcsillogtatta tehetségét. Viszont ahogy azt a népi bölcsesség is tartja, ami késik, nem múlik. A lassan a nyolcvanat taposó ikon ezúttal nem epizodistaként, hanem egy törzsgárda hangsúlyos tagjaként az Apple TV+ Shrinkingnek keresztelt vígjátéksorozatban mutathatja meg, hogy mit tud.

Hirdetés

Az ágazati veteránoknak számító, egyebek mellett a Ted Lasso kapcsán ismert Bill Lawrence-Brett Goldstein duón túl Jason Segel által jegyzett széria alaphelyzete némiképp dramedy-s beütésű. A Segel által alakított Jimmy teljesen kiégett pszichoterapeutaként, így szakmája legelemibb szabályait is felrúgva kerek-perec kendőzetlenül megmondja a pácienseinek, hogy mit is gondol róluk. Ford mentorának, a vele és egy másik protezsáltjával, Gaby-val együtt rendelő Dr. Phil Rhodes-nak a bőrébe bújik bele.

A férfi az előzetes információk alapján egy "kékgalléros dilidoki", aki ugyan szintén nem tesz lakatot a szájára, de nem lehet rá haragudni. A kognitív viselkedésterápia egyik úttörőjeként általános tiszteletnek örvend. Csakhogy Parkinson-kórral diagnosztizálják, és ennek sajnálatos folyományaként rendezettnek hitt élete apránként a feje tetejére áll. Azt, hogy az alkotás pontosan mikor is fog debütálni, ezen sorok írásakor még nem lehet tudni.

Ti adtok majd egy esélyt a Shrinkingnek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.