Hirdetés

David Hasselhoff egy sötét Knight Rider rebootot látna szívesen a Logan stílusában

|

Akkor most Kitt elfogja gázolni az embereket és véres lesz Michael mellszőrzete?

Hirdetés

David Hasselhoff időről-időre még ad életjelet magáról és ha éppen nem a Galaxis Őrzői stáblistás muzsikáját énekli, akkor azon munkálkodik, hogy újra bőrdzsekit húzzon és bepattanhasson beszélő járgányába. A színész elárulta, hogy Robert Rodrigueznek már felvázolta ötleteit, amelyek egy Loganhez hasonló Knight Rider filmről szólnak.

Hirdetés

Az NBC 2008-ban sikertelenül megpróbálta újraéleszteni a sorozatot, de a kudarctól függetlenül továbbra sincs kizárva, hogy egyszer megérkezzen a Knight Rider reboot, amihez talán pont Hasselhoff új ötlete ad majd kezdőlöketet:

"Találkoztam Robert Rodriguezzel. Ő csinálta az Alkonyattól pirkadatigot és a Machetét. Megmondtam neki, hogy Knight Rider filmet kell készítenie, mert épp a sorozatot nézte újra. Selfiezni akart velem, de nemet mondtam és azt válaszoltam, hogy 'Nem selfiet akarok, hanem egy filmet vagy egy sorozatot! Vissza akarom hozni és sötétre csinálni. Michael Knight visszatér és nagyon dühös...' Remélem, hogy összejön és ha igen akkor kicsit olyan lesz, mint a Logan. Sötét. Hasselhoff, mint Michael Knight 2017-ben. Knight Rider. A történet folytatódik."

Úgy tűnik Hoffot nem igazán érdekli, hogy film vagy sorozat formájában tér-e vissza a Knight Rider, csak az számít, hogy folytatódjon. Az ötletét nem csak Rodrigueznek, hanem a Galaxis Őrzői rendezőjének, James Gunnak is prezentálta. Erről egy korábbi interjúban beszélt a színész:

"Adtam néhány ötletet Jamesnek a Knight Riderrel kapcsolatban és nagyon is érdekelte. Ha tovább tudunk menni ezen a vonalon, akkor nem szeretném, ha paródiát csinálnának belőle, mint a Baywatchból vagy a 21 Jump Streetből. Azokban a filmekben elveszik az amiről az eredeti szólt és így nem adják meg a tiszteletet a rajongók előtt."

James Gunnt még évekig le fogják foglalni a Marvel Filmes Univerzumhoz kapcsolódó feladatai, így nehezen tudjuk elképzelni, hogy a közeljövőben Knight Rider filmet dirigáljon. Persze bárki mást is szívesen látnánk a rendezői székben, ha valóban egy olyan történetet sikerül összehozni amiért megéri felbojgatni az alapanyagot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.