Hirdetés

Az HBO nyári sorozatkínálata biztosan feldobja a nyarad

|

Ha épp nem fesztiválozol vagy nyaralsz vagy éppen csak egy kósza zápor miatt a házban ragadsz egy délutánra, esetleg sorozat függő vagy, akkor mindenképp érdemes lesz szemezgetned az HBO nyári kínálatából.

Hirdetés

Mindenki azt gondolná, hogy most, a Bakelit 1. évada után - amely sajnos már a továbbiakban nem fog betekintést nyújtani a zene fénykorába a sajnálatos kasza után - vagy éppen a Trónok harca rendkívül ütős 6. évadának végeztével az HBO ellőtte minden nagyágyúját és a nyár az valamiféle üresjáratként szolgál majd az újabb sorozatdömping kezdetéig, amikor is a csatorna egy újabb sikervárományos alkotása debütál majd Westworld címen. Hát, ez nem így van, hiszen a nyári sorozat felhozatal alapján mindenki megtalálja majd a számítását. Rétegelt és bonyolult nyomozástörténeten és törtető amerikai futballozókon keresztül a káromkodó, gyerekes módon egymást maró igazgatóhelyettesekig mindent láthatunk majd.

Hirdetés

Aznap éjjel

(The Night Of) - Július 11.

A meleg nyári délutánokon, amikor még a redőny felhúzása is nehezünkre esik, mi sem jobb, mint egy a True Detective-hez és a Dróthoz hasonló rendkívül mély, agyafúrt, rideg New York-i detektív történet, amely a méltán elismert Steven Zaillian rendezésében készült. A minisorozat a pár éve elhunyt, rendkívül tehetséges James Gandolfini álomprojektje volt -eredetileg ő játszotta volna a főszerepet is -  az Aznap éjjel, de a tervek megvalósulását már sajnos nem élhette meg, viszont az első epizód láttán már tudjuk, hogy mi vonzotta ennyire, hiszen az összesen 8 részből álló sorozat egy kivételesen részletes és képet alkot az igazságszolgáltatás bürokráciával és előítéletekkel átszőtt rendszerébe a Riz Ahmed által alakított pakisztáni származású Naz, a John Turturro által megformált, különc ügyvéd karakterén, és egy rendkívül szövevényes és brutális bűneseten keresztül. Ráadásul, most az HBO különleges kínálatának jóvoltából augusztus 29-ig az HBO GO-n regisztráció nélkül megtekinthető az első epizód.

Kib*zgatóhelyettesek

(Vice Principals) - 1. évad - július 18.

Ha a komoly detektívtörténet megfeküdné a gyomrunkat, a Kib*zgatóhelyettesek című vígjátéksorozat mindenképp remek kikapcsolásnak ígérkezik. Miután a North Jackson középiskola igazgatója (Bill Murray) bejelenti visszavonulását, hogy otthon ápolja gyengélkedő feleségét, a két helyettese szinte rögtön minden erejét arra összpontosítja, hogy megkaparintsák a főnöki széket. Megkezdődik a véget nem érő harc Neal (Danny McBride) és Lee (Walton Goggins) között, a gyerekes rivalizálás pedig tetőfokára hág, amikor megjelenik az újonnan kinevezett igazgatónő (Kimberly Hebert Gregory) is. A két férfi vérre menő küzdelmét beárnyékolják a diákok, a tanári kar, a személyzet, egy volt feleség és új férje, de még a kávézó felszolgálója is.

Mint tudjuk a karriere alapján, Bill Murray egyenlő a garantált szórakozással. Ugyan, itt a rivalda fényben elsősorban mégsem őt, hanem McBride-ot és Goggins-ot láthatjuk, az előzetes alapján biztosan jól fogunk szórakozni. A türelmetlenek pedig már most megtekinthetik az első részt előfizetés nélkül az HBO GO kínálatában.

Nagypályások

(Ballers) - 2. évad - július 18.

Dwayne Johnson amerikai futballról szóló sorozata már tavaly elfoglalta helyét a legjobb nyári sorozatok között. Nem volt kérdéses, hogy a játékosból "emberkereskedővé" váló Spencer történetének folytatódnia kell. Ahogyan a csatorna korábbi nagy sikerű szériája, - összesen 8 évadot és egy tavaly debütált egész estés filmet is megélő - a Törtetők, a Nagypályások is egy szórakoztató, ám mégis néhol drámai pillanatokkal tűzdelt alkotás. Még ha Floridába nem is jutottunk el nyaralni, a fényűző életért hajtó feltörekvő focisták és szintén megélhetésükért, nevükért küzdő menedzsereik elhozzák számunkra a kikapcsolódást néhány könnyed hangvételű epizód erejéig. Ahogyan a korábbi ajánlatok esetében is, a sorozat első évadát az HBO GO kínálatában megtalálhatjátok, ha már az első évadhoz volt szerencsétek, akkor a premier előtt már a második évad nyitányát is láthatjátok, akár előfizetés nélkül is.

Alkalmi

(Casual) - 2. évad - Július 23.

Persze ha az egymással vetekedő igazgatóhelyettesek nem igazán fogtak meg, de mégis egy kis nevetésre vágytok, akkor nyugodtan tehettek egy próbát Zander Lehman és Jason Reitman közös sorozatával, amely a modern családok meglehetősen kusza és nehézségekkel teli mindennapjait tárja elénk a saját humoros formájában. A 16 év házasság után férjétől elvált Valerie és bátyja Alex története tovább folytatódik, még több meglehetősen szórakoztató helyzettel szembesülhetünk majd a két szingli felnőtt párkereséséből és az általuk közösen nevelt, a válás miatt apa nélkül maradt tinilány jóvoltából. A július 23-án érkező második évad előtt még pont belefér egy maraton az eddigi epizódokból, amelyet szintén az HBO GO-n keresztül tudtok megtenni, ha rendelkeztek előfizetéssel.

Ray Donovan

4. évad - augusztus 8.

Immár negyedik alkalommal tér vissza Ray Donovan, aki a lehető legnagyobb precizitással végzi el a Los Angeles-i celebek piszkos ügyeit és védi meg a külvilág felé mutatott arcukat, ám saját családján belül felmerülő problémákkal képtelen tökéletesen helytállni. Évadról évadra figyelhettük, ahogy egyre jobban kicsúszik Ray kezéből az irányítás és viszálya apjával is egyre csak erősödött. Ez az új évadban csak tovább fokozódik majd és emellett még a beérkező megbízásokat is el kell végeznie. Egyedüli támaszát hitében találja meg, így próbál tisztánlátást nyerni és javítani kapcsolatán a környezetében élő emberekkel. Ha sikerült felkelteni a figyelmeteket, akkor a Showtime által készített Ray Donovan minden korábbi epizódját megtalálhatjátok - igen, bizonyára már tudjátok hol - az HBO GO kínálatában, ha eddig nem követtétek a sorozatot, akkor bele kell húznotok, ugyanis az új évad augusztus 8-án debütál majd, ha viszont már csak erre vártok, akkor az első epizódot már most megtalálhatjátok a kínálatban.

Ezek lettek volna az HBO sorozat újdonságai a nyári hónapokra. Valamelyik felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.