Hirdetés

Hét további színész csatlakozott fontosabb szerepekben a Vaják 2. évadához

|

Még több ismerős karakter debütál majd a folytatásban.

Hirdetés

Utoljára novemberben hallottunk a Vaják második évada felől, amikor több stábtag is elkapta a koronavírust, ezért ismét szüneteltetni kellett a munkálatokat. És bár azóta már újraindult a forgatás (ami még továbbra is tart), nem sok új információ érkezett a projekt háza tája felől. Egészen mostanáig.

Hirdetés

A Netflix a mai napon ugyanis, a korábbi bejelentést követve, hét újabb színészt erősített meg a folytatáshoz, akik mind fontos, és a Witcher-fanok számára jól ismert szerepekben tűnnek majd fel. A folytatásban ugyanis már biztosan szerepelni fog például Philippa Eilhart (Cassie Clare - Brace New World, Hét nővér), Dijkstra (a már most tökéletes választásnak tűnő Graham McTavish - Outlander, Preacher, A hobbit-filmek) és Rience is (Chris Fulton - Outlaw King, A klikk), de láthatjuk majd Kevin Doyle-t (Downton Abbey) mint Ba'lian, Simon Callowot (Négy esküvő és egy temetés) mint Codringher, Liz Carr-t (A néma szemtanú) mint Fenn, vagy éppen Adjoa Andoh-t (A Bridgerton család) mint Nenneke.

(A képen, felső sor: Cassie Clare mint Philippa Eilhart, Liz Carr mint Fenn, Graham McTavish mint Dijkstra, alsó sor: Kevin Doyle mint Ba'lian, Simon Callow mint Codringher, Chris Fulton mint Rience, jobb szélén: Adjoa Andoh mint Nenneke)

A Vaják második évada legkorábban 2021 végén debütálhat, viszont a korábbi csúszások miatt könnyen megeshet, hogy ezt az időpontot sem sikerül majd tartani a streamingszolgáltatónak. De azért bízzunk benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.