Hirdetés

Hugh Laurie vezénylésében készül az újabb Agatha Christie adaptáció

|

Miért nem szóltak Evansnek...?

Hirdetés

... hangzik el a haldokló áldozat szájából az ikonikussá vált mondat az Agatha Christie ugyanerre a címre hallgató regényében, melyből ezúttal Hugh Laurie írhat és rendezhet minisorozatot. A három részes mini a BritBox streamingszolgáltatásra készül és Hugh Laurie visszatérését is jelöli a rendezői székbe, 9 évvel a legutóbbi rendezését követően - utóbbit egyébként a Doktor House berkein belül követte el.

Hirdetés

Laurie elmondása alapján rendkívül megtisztelőnek érzi, hogy őt kérték fel a feladatra, ugyanis régi nagy kedvence a legendás krimi írónő szóban forgó darabja. "Öltönyben és nyakkendőben fogok a forgatásra járni" - poénkodott a híres színész a projekt körüli első nyilatkozatában.

Az 1934-es regény egy férfi-nő párosról szól, akik egy golfpályán rábukkannak egy halott férfira. Az áldozat utolsó szavaival ezt a kérdést szegezi a páros felé, akik a férfinél sem találnak semmi érdekeset - pusztán csak egy képet egy gyönyörű nőről. A kissé kelekótya páros úgy dönt, felcsapnak detektívnek és megpróbálják saját maguk kinyomozni, hogy bizony "miért nem szóltak Evansnek?" - jelentsen ez bármit is.

Az "És már senki sem...", "Az ABC gyilkosságok" és a "Bűbájos gyilkosok" után tehát újabb minisorozattal bővül Agatha Christie öröksége. A Miért nem szóltak Evansnek? várhatóan 2022-ben jelenhet meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.