Hirdetés

Az HBO új sorozata felteszi a kérdést: mi van, ha a bevándorlók a múltból jönnek?

|

Nem mindennapi formában beszél napjaink egyik égető kérdéséről az észak-európai HBO saját gyártású sci-fi sorozata, az Időbevándorlók.

Hirdetés

Augusztus 21-én debütál a magyar HBO online videós szolgáltatásán, az HBO GO-n a médiavállalat skandináv régióban működő leányvállalatának saját gyártású produkciója, az Időbevándorlók (Beforeigners). A hat részes első évad alkotópárosa a Lilyhammer című fekete humorú komédiát is készítő Anne Bjornstad és Eilif Skodvin. A női főszereplőt a Szárnyas fejvadász 2049-ben egy prostit alakító finn színésznő, Krista Kosonen játssza, partnere pedig a hazánkban is bemutatott krimisorozatból, a Felmentő ítéletből ismert Nicolai Cleve Broch kelti életre.

Hirdetés

Az Időbevándorlókban az emberek különös jelenségekre lesznek figyelmesek szerte a világon. Először fényvillanásokat látnak az óceán felett, majd ezt követően olyan emberek tűnnek fel, akik már rég meghaltak. A kőkorszakból, a vikingek korából és a XIX. század végéről is érkeznek a jelenünkbe a rejtélyes utazók és mindenki értetlenül áll az események előtt. Sem a mai, sem a múltbéli emberek nem tudják, mi történt. Néhány évvel később a vikingkorból érkezett Alfhildr (Krista Kosonen) a kiégett rendőrtisztet, Larsszot (Nicolai Cleve Broch) kapja társnak az integrációs program keretében. Miközben közösen nyomoznak egy kőkorszaki tetoválásokat viselő nő meggyilkolása ügyében, váratlan felfedezésekre bukkannak.

Nicolai Cleve Broch és Krista Kosonen mellett látható a sorozatban Ágústa Eva Erlendsdottir (Bjarnfreðarson) mint Alfhildr barátja; Stig Amdam (Occupied, Felmentő ítélet) mint Harald Eriksen rendőrfőnök; Kyrre Haugen Sydness (Fejvadászok, Lilyhammer) mint Gregers, Lars ex-feleségének új párja;  Stig Henrik Hoff (A dolog, A fehér sivatagban) mint Tommy; Ragnhild Gudbrandsen (Occupied) mint Lars és Alfhildr kollégája; Oddgeir Thune (Occupied) mint Navn; valamint Eili Harboe (Thelma) mint Ada.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.