Hirdetés

Ezek a karakterek kaphatnak helyet az Inhumans sorozatban

|

Lehullott a lepel az ősszel IMAX-ben debütáló Inhumans sorozat főszereplőiről, ez alapján pedig egy igencsak impozáns kompániával rukkol elő a Marvel televíziós részlege.

Hirdetés

Az Inhumans, vagyis Embertelenek sorozattal a Marvel ismét olyat tesz, amit eddig még senki előtte: a vadonatúj széria első két fejezetét IMAX-ben mutatja be ősszel a televíziós részlegük - néhány akciójelenetet ilyen kamerákkal is forgatnak -, míg az évad többi részét az ABC csatornán láthatjuk majd (természetesen a nyitányt is levetítik majd a kisképernyőn). 

Hirdetés

A Production Weekly információi szerint a casting felhívások az alábbi karakterekre szólnak:

1. Fekete Villám (Black Bolt), az uralkodó erős és csendes típusként lett leírva.

2. Medusa az Embertelenek királynéja és a férje intelligens tanácsadója. Igyekszik megtalálni a helyét kapcsolatukon túl is. Erős, találékony és nem fél megszegni a szabályokat, ha úgy kívánja a helyzet.

3. Maximus Fekete Villám öccse. Intelligens, sármos. Titokban vágyik a hatalomra.

4. Karnak nyitott, az elméje a legnagyobb értéke. Mindig van egy terv a tarsolyában. Életszemlélete szerint a pohár mindig félig üres, gyakran repedezett és piszkos is. Bár komornak tűnik, van egy fura, száraz humora.

5. Gorgon szintén nyitott, heves és pimasz karakter. Nehezen tudja fékezni magát, mely miatt sűrűn bajba kerül, ahogy a nők, a pia vagy a harc miatt. Szereti az életet.

6. Crystal lelkes, akinek még mindig sokat kell tanulnia a világról és az életről. A fiatalokra jellemző arroganciával rendelkezik, indulatos, független és mélyen elkötelezett a családja iránt.

7. Triton egy speciális effektek segítségével létrehozott karakter, felettébb sportos. Nyomás alatt nyugodt és bármit kész megtenni annak érdekében, hogy elvégezze a munkáját.

Az oldal jelentése alapján márciusban veheti kezdetét a forgatás Chicagóban és Los Angelesben. Az Inhumans IMAX premierje szeptember elsején lesz világszerte, majd szeptember 26-án az ABC-n debütál a betervezett 8 rész keddenként. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.